kedd, február 25, 2020
image image image image image image image image
Szabadidős foglalkozás 02.19. Beiskolázási programunk része a Rákózis Szerda, melynek keretében ezen a héten február 19-én Szabadidős foglalkozáson vehettek részt a kis óvodások.
Alapítványi bál A II. Rákóczi Ferenc Általános Iskoláért Alapítvány kuratóriuma, a Szülői Közösség és a Rákóczis nevelőtestület nevében szeretettel hívjuk és várjuk Önöket  2020. február 22-én, 19 órakor megrendezendő SZÜLŐK-NEVELŐK báljára.
Nyílt napok Iskolánkban idén február 4-5-én Nyílt Napot tartottunk. Ezen a két napon sok kisgyermek látogatott el hozzánk szüleivel együtt. Reggel Fáriné Boros Erika tagintézmény- vezető köszöntötte a szüleikkel érkező gyermekeket.
Környezetvédelmi fotópályázat Beküldendő: 2 darab fénykép, amely 1 jó illetve 1 rossz példát mutat be a környezetvédelemről. A képeket személyesen neked kell elkészíteni! A képekhez az elkészítés dátumát, helyszínét, illetve, hogy mi ebben a jó/rossz egy mondatban le kell írni! Beküldési határidő: 2020. március 10. iskolánk e-mail címére:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , névvel, osztállyal!
Szabadidős foglalkozás 01.29. Beiskolázási programunk része a Rákózis Szerda, melynek keretében ezen a héten január 29-én Szabadidős foglalkozásainkra vártuk az óvodásokat.
Lions érzékenyítő délután A Lions Club és a Kuti Optika nagy kedvezményt biztosít a szülőknek gyermekük szemüvegének megvásárlásában, valamint 15 diák szemüvegének teljes költségét vállalta a Lions Club. Az oroszlánok egy érzékenyítő napot szerveztek az iskolánk alsó diákjainak.
Táncversenyek Az IPDSO Táncverseny és a Fashion Street Dance, Hip-Hop Speed, FreeStyle és Rock and Show Táncversenyen iskonák csapatai több aranyérmet is nyertek.
Nyílt napok Kedves nagycsoportos óvodás! Szeretettel várunk szüleitekkel együtt 2019. február 4-én és 5-én NYÍLT NAPUNKRA, ahol megismerkedhettek a leendő elsős tanítókkal és az iskolai élet ízével. Részt vehettek az első két tanítási órán, és ha testnevelés órán is szeretnél velünk játszani, hozz magaddal tornacipőt!

20.01.21.

Szabadidős foglalkozás 01.15.

Beiskolázási programunk része a Rákózis Szerda, melynek keretében ezen a héten január 15-én Szabadidős foglalkozáson vehettek részt a kis óvodások.

DSC00737

Az egyik kis csoport tagjai igaz, hogy csak a számítógépen, de a már régóta közkedvelt Nagy HO HO HO Horgász című rajzfilmbe csöppentek bele.

DSC00759

Ők lettek a főszereplők, annyi halat kellett kifogniuk, amennyit csak bírtak. Most nem maradt hoppon a horgász.

DSC00769

Az ovisok nagyon ügyesek voltak, figyeltek a tanító nénire, aki megmutatta a helyes egér használatot és mindenkinek segített, akinek csak szüksége volt rá.

DSC00773

A másik csapat robotika foglalkozáson vett részt. A robot állatok a gyerekek utasításai alapján mozogtak, Jani bácsi elmagyarázta, és megmutatta, hogy hogyan lehet a robotokat idomítani.

DSC00738

Az ovisok nagyon ügyesen mozgatták a figurákat, egy idő után jól ráéreztek a játékra. A foglalkozáson most is a nagy kedvenc a kis méhecske volt. Az óvodások szívükbe zárták Zümit.

DSC00748

A Szabadidős foglalkozáson az óvodások harmadik csoportja egy kis mesét dolgozott fel a tanító néni segítségével. A HIDEG LÁBÚ MANÓ az erdőben él, akinek nincs zoknija, ezért mindig hideg a lába.

DSC00775

A gyerekek kaptak a tanító nénik által papírból kivágott zoknikat, amiket fel kellett díszíteni. Az ovisok nagy lelkesedéssel fogtak neki a feladatnak, miközben énekelték a kis manó dalát.

DSC00784

Remek alkotások születtek, volt csíkos, pöttyös, szivecskés zokni, de volt aki a testvérét rajzolta rá a zoknira.

DSC00791

A foglalkozásokon az óvodasok jól érezték magukat, játékosan tanultak tanítóinktól, akiktől a végén mindenki ajándékot kapott.

DSC00786

Szeretettel várunk benneteket január 22-én megrendezésre kerülő Sulikuckónkra!

fotók-szöveg: Borsos Andrea

Ki olvas minket?

Oldalainkat 168 vendég böngészi
Ma, Géza napja van. Holnap Edina napja lesz.