péntek, május 29, 2020
image image image image image image image image
Fontos információk A tanáv hátralevő részével, tankönyvek visszaszolgáltatásával, ballagással, bizonyítványok kiosztályával, ügyelettel és felzárkóztatássak kapcsolatos fontos információk olvashatók itt...
Ebéd rendelési lehetőség Kérjük a szülőket, ha igényt tartanak az ebéd elvitelére, vagy az iskolai ügyelet igénybevétele mellett az étkezésre is azt május 27-én 16 óráig a közétkeztetési ügyintézőnél jelezzék!
Beiratkozás 2020/21. tanévre Értesítjük az érintett szülőket, hogy a 2020/2021. tanévre történő általános iskolai beíratásokra a rendkívüli helyzettre való tekintettel rendhagyó módon kerül lebonyolításra. Minden ezzel kapcsolatos részletet elolvashat az alábbi cikkben..
Adatkezelési tájékoztató Tisztelt Szülők! Két fontos dokumentumot olvasható itt a digitális oktatás során alkalmazott adatkezelési előírásokról.
Szülői tájékoztató Tisztelt Szülők! A koronavírus járvány terjedése miatt kialakult intézkedésekről és egyéb fontos információkról fogunk itt mindig tájékoztatást adni... AZ EBÉDBEFIZETÉS JELENLEG SZÜNETEL!
Szabadidős foglalkozás 03.04.  Március 4-én a Rákóczis Szerdák keretén belül szabadidős foglalkozásokon vehettek részt az óvodások. A kézműves foglalkozáson a gyerekek a HÁROM Pillangó című mese hallgatása közben a színtelen pillangók szárnyaira gyönyörű színeket varázsoltak. 
Operaház „Nagyköveti” Programja Iskolánkban az Operaház „Nagyköveti” Programja október 1-vel a Zene Világnapja alkalmából megrendezett rendhagyó órákkal kezdődött, ahol az Operaház operaénekesei vezették be a gyerekeket ebbe a fantasztikus világba, remélve, hogy megszeretik a zenének ezt a műfaját is.
Sulikuckó 02.26. Február 26-án az Iskolaváró Sulikuckóra jöttek hozzánk a nagycsoportos óvodások, akikkel január óta hétről-hétre találkozunk beiskolázási programunk részeként a Rákóczis Szerdákon.

20.01.10.

Sulikuckó 01.08.

Idén újra elkezdődött a várva várt beiskolázási programunk. Január 8-án az Iskolaváró Sulikuckóra három óvodából jöttek hozzánk a gyerekek.

DSC00259

Az óvodások különböző foglalkozásokon vettek részt, miközben megismerkedtek a leendő elsős tanító nénikkel és az iskolai környezettel is barátkozhattak.

DSC00285

Voltak, akik kicsit megilletődve léptek be iskolánk kapuján, de a többség már alig várta, hogy jöhessen.

DSC00219

A foglalkozásokon a gyerekek örömteli pillanatokat éltek meg, a tanító néniken kívül megismerkedtek gyerektársaikkal is.

DSC00311

Pedagógusaink vidám játékokkal készültek az óvodások fogadására. Szórakoztató, és fejlesztő feladatok is szerepeltek a palettán.

DSC00227

Volt zene és tánc, énekszóval emlékeztek az elmúlt ünnepekre, vagy a kis medvebocsra, aki zenéjével felborzolta az erdő téli nyugalmát.

DSC00253

Az idő gyorsan telt. Nem is lehetett volna ez másképp, hiszen jó társaságban, színes programokon el is feledkezünk az időről.

DSC00236

Várunk benneteket a jövő hét szerdán is, amikor lehetőségetek nyílik iskolánk szabadidős foglalkozásain részt venni!

DSC00229

fotók-szöveg: Borsos Andrea

DSC00334

Ki olvas minket?

Oldalainkat 41 vendég böngészi
Ma, Magdolna napja van. Holnap Janka és Zsanett napja lesz.