péntek, október 30, 2020
image image image image image image image image
Rendőrségi meglepetés bemutató Az esemény háttértörténete a következő: Szeptemberben iskolánkhoz vezető gyalogátkelőhelyen rendőri irányítás segítette a biztonságos átkelést. A 4. b osztály tanulói levelet írtak a rendőrségnek,amelyben megköszönték a segítséget. KEOL.HU cikk
Szülői tájékoztató A járványügyi helyzetre való tekintettel a rendkívüli intézkedések továbbra is érvényesek. Az intézkedések részletesen olvashatók ebben a cikkben...
Fogadóóra, Október 1-től érvényes szabályok A fogadóórák helyetti konzultációs lehetőségekről és az Október 1-től érvénybe lépő szabályokról olvashat információkat ebben a cikkben.
Petőfi Sándor Szavalóverseny Iskolánk évek óta minden év tavaszán megrendezi a Petőfi Sándor Szavalóversenyt. A koronavírus-járvány miatt ezt a versenyt március 11-én nem tudtuk megtartani. A rendezvényre 2020. szeptember 22-én kedden került sor. A verseny a Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzatának Városi Támogatási Programja részeként került megrendezésre. Hiros.hu cikk.
Ebéddel kapcsolatos információk Ebédrendeléssel, lemondással és fizetéssel kapcsolatos információk olvashatók itt.
Középiskolák nyílt napjai Kedves Nyolcadikosok! Kedves Szülők! A Kecskemét környéki középiskolák 2020/2021-as tanévre várhatóan meghirdetett nyílt napjairól lehet itt tájékozódni.
Őszi papír- és gesztenye gyűjtés IDŐPONT: 2020. OKTÓBER 19. (HÉTFŐ)
7.00-17.00 ÓRA
HELYSZÍN
: AZ ISKOLA NAGYUDVARA KÉRJÜK, TÁMOGASD A DIÁKÖNKORMÁNYZAT AKCIÓJÁT!
Környezetvédelmi fotópályázat értékelése A járvány miatti iskolabezárás okán szeptemberre voltunk kénytelenek elhalasztani. Remélem továbbra is kritikus szemmel nézitek a környezetetekben előforduló jó és rossz példákat! Hogy tanuljunk belőlük, próbáljuk a jókat ellesni a kártékonyakat megváltoztatni, elkerülni.  

18.09.27.

Őszi papír- és gesztenye gyűjtés

ŐSZI PAPÍR- és GESZTENYEGYŰJTÉS

VERSENY A RÁKÓCZIBAN!

 

IDŐPONT: OKTÓBER 19. hétfő

7:00 – 17:00 -ig

HELYSZÍN: II. Rákóczi Iskola ”Nagy udvar” / hátulsó nagykapu

Egyénenként és osztályonként mérjük a súlyokat, az első helyezett osztály tortát kap, a legtöbbet gyűjtő diákok pedig szorgalom ”5”-öst

A bevételből az iskola a Diákönkormányzatot támogatja.

FONTOS INFORMÁCIÓK

GESZTENYE: Csakis és kizárólag tiszta, nem penészes állapotban lévő gesztenyét tudunk aznap átvenni. Az iskolai tárolása a gesztenyéknek a megelőző napokban nem megoldható.

Otthon is érdemes szellős, fedett helyen valamint „”krumplis” zsákban tárolni, romlott gesztenyét sajnos nem vesz át a szállító.

PAPÍR: nagyobb tételben kérjük, hogy a KALÓ-MÉH-hez (Kiskörösi út) vigyék a szülők és az iskola/osztály/diák nevét is diktálják be.

Köszönjük MINDENKINEK az együttműködést és a környezettudatos gondolkodást! 

Ki olvas minket?

Oldalainkat 32 vendég böngészi
Ma, Alfonz napja van. Holnap Farkas napja lesz.