kedd, augusztus 20, 2019
image image image image image image image image
Fontos dátumok iskolakezdésre Első tanítási nap: Szeptember 2. kedd Tanévnyitó ünnepély: 2019. szeptember 2. 8:00
( Ünneplő ruha! )  2. órától tanítás lesz. Javítóvizsgák időpontjai:  Augusztus 26.
Az állatmesék világa - EFOP tábor 2019. június 17-21. között első alkalommal került megrendezésre az EFOP pályázat keretein belül „Az állatmesék világa” című művészeti nevelés tábor. A táborban 25 gyermek vett részt iskolánk 1. és 2. évfolyamából.
Parádi tábor - EFOP A  táborban a közös erőkifejtés, a mozgáskoordinációs gyakorlatok által a gyerekek komplex fejlődésen mentek keresztül; a tisztelet, a megbecsülés, az akaraterő, a teherbíróképesség, a belső fegyelem kialakul, állóképességük, ügyességük folyamatosan javul. A versenyek és játékok során javul a gyerekek önismerete, együttműködő képessége, önkifejező képessége, kreativitása, alkotókészsége.
Ha én felnőtt volnék - EFOP TÁBOR A programban a gyerekek sokféle ajándékot és használati tárgyat kaptak a heti feladataikhoz, és a táborban sok-sok ajándékkal és mosollyal lettek gazdagabbak. A szülők elégedetten hozták minden nap gyermekeiket, és vitték haza a hét során. Sok-sok kép készült a heti eseményekről, melyből ízesítésképpen mutatunk néhányat.
Blog készítés rejtelmei - EFOP tábor Célunk volt ezek mellett, hogy a gyerekek legyenek képesek felismerni, megkülönböztetni a különböző típusú blogokat. Legyenek képesek a netikett szabályait betartva kommunikálni, véleményt kifejezni és sablonok alapján, vagy akár a nélkül saját, tematikus blogot vagy weboldalt létrehozni, arra tartalmat feltölteni.
Így kerek a világ! - EFOP tábor A tábor főprofilja a kézilabda volt, mellette voltak kisebb etapok a többi sportág megismerésére: napindító foglalkozás, akadálypálya építése és „szabadlabda idő”. Utóbbi keretein belül felállítottuk az összes sportág pályáját, mindenki annyi időt tölthetett az adott pályán, amennyi akart.
Összetartozás napja Ismét együtt énekelték a kecskeméti, nagyváradi és sepsiszentgyörgyi diákok a Tavaszi szél vizet áraszt népdalt a nemzeti összetartozás napján tartott rendezvényen, a Rákóczi iskolában.
Anyák Napi műsor Az ötödik évfolyam idén első alakalommal köszöntötte együtt az édesanyákat, nagymamákat, dédnagymamákat anyák napja alkalmából. Egy csodálatos zenei csokorral készült iskolánk nagykórusa...


Mozgó Diák Prezentációkészítő verseny

Az előző évekhez hasonlóan ebben a tanévben is szeretnénk indulni a versenyen. Az első forduló témája: „Így tanulj a YouTube-on!” A megadott témát az iskolánk szemüvegén keresztül szeretnénk bemutatni, ehhez adatokra lenne szükségünk. Készítettünk egy kérdőívet, amelynek a megválaszolása csupán néhány percet vesz igénybe. Kérjük mindazok segítségét, akiknek van tanulási tapasztalatuk a YouTobe-on, töltsék ki kérdőívünket!

A tesztet a következő linkre kattintva lehetett elérni:  TESZT

 A kérdőív kitöltésének kiértékelését elvégeztük, amit a prezentációnkban meg lehet ismerni.

A feltöltött videót el lehet érni iskolánk honlapjáról is a következő linken:

Csapatunkra közönségszavazatot lehet leadni!

Szavazás ideje: 

2019. március 19-én, kedden 9:00 - március 22, péntek 16:00 

A szavazás módja: közönségszavazási űrlapon a következők szerint:

A 2018-19. tanévi Mozgó Diák közönségszavazó űrlap (megosztható, továbbítható) linkje:

SZAVAZÁS

A közönségszavazó google űrlap linkje tetszés szerint megosztható bármely internetes felületen (pl. facebook-on) vagy elküldhető E-mail-en bárkinek, annak érdekében, hogy minél többen megtekintsék a prezentációkat, majd tetszésnyilvánításukkal és az ŰRLAP ELKÜLDÉSÉVEL szavazzanak.

Az űrlapon egyszerre több prezentáció is megjelölhető tetszésnyilvánítással.

Szavazni csakis érvényes és működőképes E-mail cím megadásával lehetséges, tehát az űrlap ELKÜLDÉSE előtt a szavazó személy érvényes és aktív (levelek fogadására képes) E-mail címének megadása kötelező.

Fontos, hogy egy érvényes és aktív E-mail címről csakis egyetlen érvényes szavazatot fogadunk el!

Csapatunk:  Triple Stroke Kecskeméti II Rákóczi Ferenc Általános Iskola Mozgó Diák verseny 2018-2019

Nem elegendő a csapatnál a tetszik gomb bejelölése, végig kell menni a listán és az utolsó oldalon a küldés gombbal lehet a támogatást érvényesíteni.

Köszönjük a kitöltéseket és a támogatást!

plakat2019

kreta 

eugyintezes

TOGETHERLOGON

togetherlogo

erasmusplus

koszon

EBEDBEFIZETES

ISKOLABEMUTATO

ROLUNKIRTAK

video

TANEVRENDJE

CSENGETESIREND

FELMEROK

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa3135
mod_vvisit_counterTegnap4994
mod_vvisit_counterEzen héten8129
mod_vvisit_counterMúlt héten33660
mod_vvisit_counterEbben hónapban83888
mod_vvisit_counterMúlt hónapban122051
mod_vvisit_counterÖsszesen7079280
.

Elérhetőség:

elerheteseg jm

iskola alma logo

nagyMo logo

Ki olvas minket?

Oldalainkat 75 vendég böngészi
Ma, István napja van. Holnap Sámuel és Hajna napja lesz.